Twente laat kans op ‘heerlijke situatie’ lopen: "Dan doet me dat wel zeer" ?>

Twente laat kans op ‘heerlijke situatie’ lopen: "Dan doet me dat wel zeer"

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het heetste voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Twente laat kans op ‘heerlijke situatie’ lopen: "Dan doet me dat wel zeer"

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Twente laat kans op ‘heerlijke situatie’ lopen: "Dan doet me dat wel zeer".

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Hans de Koning werd deze week gepresenteerd als nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. Het liefst was hij aan de slag gegaan bij FC Twente, waar hij een open sollicitatie neerlegde.

Tot een samenwerking kwam het niet. "Er zijn wel wat dingen gaande geweest, maar dat is niet concreet geworden en dat is iets wat ik achteraf wel heel erg jammer vind", vertelt De Koning bij Binnenkant Paal op RTV Oost. De ervaren coach had graag de helpende hand geboden in Enschede.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

"Er lag veel druk op Alfred Schreuder en als ze de keus hadden gemaakt om mij daar bij te zetten, had ik heel veel druk weg kunnen nemen bij de supporters. Want dat was het probleem op een gegeven moment. Die spelers wilden heus wel."

Het volledige artikel is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *