Twente krijgt uitstel: "Verschillende scenario’s denkbaar" ?>

Twente krijgt uitstel: "Verschillende scenario’s denkbaar"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het heetste voetbalnieuws!

Artikel van bron VoetbalPrimeur: Twente krijgt uitstel van gemeente Enschede: "Verschillende scenario’s denkbaar"

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Twente krijgt uitstel van gemeente Enschede: "Verschillende scenario’s denkbaar".

Het artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

De gemeente Enschede lijkt bereid om tot 31 december 2016 garant te staan voor een lening van 32 miljoen euro aan het financieel noodlijdende FC Twente. Voor die tijd moet de club een akkoord bereikt hebben met verschillende schuldeisers. Twente verwacht binnen afzienbare tijd een akkoord. 

Aanvankelijk lag de deadline die de gemeente had opgelegd aan Twente, veel eerder. ‘De reden dat is gekozen om de garantstelling zelfs tot het einde van het jaar te verlengen, is dat FC Twente nog door de verschillende meetmomenten richting categorie 2 moet gaan’, schrijft de club uit Enschede op de eigen website. 

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

"Dit onderstreept nog maar eens de constructieve wijze waarop de gemeente Enschede in dit traject met ons meedenkt. Dit verandert echter niets aan de opdracht van FC Twente. Wij weten dat 1 mei de uiterlijke datum is dat we moeten leveren", licht interim-directeur Onno Jacobs toe. 

Het volledige artikel is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *