Nederland verbolgen over ‘Ajax-uitzending’ Studio Voetbal ?>

Nederland verbolgen over ‘Ajax-uitzending’ Studio Voetbal

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het heetste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van bron VoetbalZone: Twitterend Nederland reageert verbolgen op ‘Ajax-uitzending’ Studio Voetbal

Zojuist is er een artikel uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is Twitterend Nederland reageert verbolgen op ‘Ajax-uitzending’ Studio Voetbal.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

PSV werd zondag kampioen van Nederland, maar daar was bij Studio Voetbal opvallend weinig aandacht voor: bij het voetbalpraatprogramma van de NOS ging het vooral over Ajax, dat het kampioenschap op dramatische wijze verspeelde. Dit zorgde voor veel ophef op social media.

Studio Voetbal krijgt vaker de kritiek dat het een ‘Ajax-programma’ is, maar volgens veel voetballiefhebbers op Twitter spande de uitzending van zondagavond de kroon. “Ruim een half uur bezig en het gaat nog steeds alleen over Ajax”, schreef radio-dj Coen Swijnenberg bijvoorbeeld. “Nog nooit zulke bizarre journalistieke keuzes gezien”, mopperde journalist Ruud Doevendans.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Verschillende PSV-fans verbergen hun teleurstelling maar in ludieke tweets: “Hoho. 53,4 seconden over PSV. Wat ben ik toch een provinciaal dat ik klaagde over aandacht”, schreef ene Marc Dubach bijvoorbeeld. Feyenoord-liefhebber Eus Roovers kreeg ook de lachers op zijn hand: “Bij #studiovoetbal vrijwel geen woord over Feyenoord, terwijl wij ook geen kampioen zijn geworden.”

Het volledige artikel is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 ploegen van 11 atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *