‘Manchester United niet in de race voor handtekening van Guardiola’ ?>

‘Manchester United niet in de race voor handtekening van Guardiola’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van bron VoetbalZone: ‘Manchester United niet in de race voor handtekening van Guardiola’

Zojuist is er een artikel uitgekomen via de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘Manchester United niet in de race voor handtekening van Guardiola’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

De verwachting is dat Josep Guardiola zaterdag zijn vertrek bij Bayern München bekend gaat maken. De oefenmeester blijft tot het einde van het seizoen in Zuid-Duitsland en het lijkt erop dat hij daarna naar de Premier League gaat. Manchester United wordt genoemd als een van de mogelijke bestemmingen van Guardiola, al zijn the Red Devils volgens diverse Engelse media kansloos dan wel niet geïnteresseerd.

In 2012 had Sir Alex Ferguson een afspraak met Guardiola: de iconische Ferguson wilde dat Guardiola de nieuwe trainer van Manchester United zou worden. Guardiola hoorde vervolgens niets meer van Manchester United en koos daarop voor Bayern München. Guardiola zou daarom nu een voorkeur hebben voor Manchester City, de stadsgenoot van Manchester United.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Op Old Trafford vindt men dat helemaal niet erg. Manager Louis van Gaal ligt onder vuur bij de supporters, maar hij staat er nog goed op bij de leidende figuren binnen de club. Men is niet van plan Van Gaal te ontslaan, alleen omdat Guardiola beschikbaar is. De verhalen over onrust in de selectie van Manchester United zouden zwaar overtrokken zijn. “Iedereen is gelukkig met Louis. Hij heeft organisatie en discipline binnen de club gebracht. Een verandering van manager zou dat werk ondermijnen”, zegt een bron tegen de Daily Mail.

Het volledige bericht is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *