Louis en Manchester United winnen van Tottenham voor 23,50 keer je inzet! ?>

Louis en Manchester United winnen van Tottenham voor 23,50 keer je inzet!

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: Louis en Manchester United winnen van Tottenham voor 23,50 keer je inzet!

Er is vandaag een artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is Louis en Manchester United winnen van Tottenham voor 23,50 keer je inzet!.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Een enorme actie voor de kraker tussen Tottenham Hotspur en Manchester United. De winst op je inzet wordt verdrievoudigd. Reden genoeg dus om vooruit te blikken op deze wedstrijd.

Verdrievoudig je winstWinst Manchester United en beide teams scoren op 23,50 keer je inzet!Als er een seizoen geschikt was geweest om kampioen te worden voor Tottenham Hotspur, dan was het wel deze. The Spurs lijken het echter toch niet te worden, want de achterstand op Leicester City is inmiddels behoorlijk (7 punten).Manchester United wist voor de tweede speelronde op rij te winnen met een miniem verschil. Everton werd afgelopen zondag met 1-0 verslagen op Old Trafford. Anthony Martial tekende aan voor de enige treffer.Matchfacts

Verderop in het bericht van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

PrognoseManchester United is al jaren zeer sterk tegen de Spurs en doet het dit jaar goed tegen de topclubs. De thuisploeg heeft de laatste weken de betere resultaten geboekt, maar lijkt toch tekort te komen voor de titel. Het geloof in de titel is weg bij de Spurs en daar gaat Manchester United van profiteren: 1-2.

Het volledige item is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *