‘United ziet transfer afketsen: Van Gaal en Valdes nog niet verlost van elkaar’ ?>

‘United ziet transfer afketsen: Van Gaal en Valdes nog niet verlost van elkaar’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: ‘United ziet transfer afketsen: Van Gaal en Valdes nog niet verlost van elkaar’

Zojuist is er een bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is ‘United ziet transfer afketsen: Van Gaal en Valdes nog niet verlost van elkaar’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Victor Valdes kan een deal met Besiktas op z’n buik schrijven. De Turkse club zag af van de doelman, die nu nog bij Manchester United op de loonlijst staat. Als het aan de keeper zelf en aan United-manager Louis van Gaal ligt, verkast hij zo spoedig mogelijk naar een nieuwe club.

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Besiktas leek Valdes een reddingsboei toe te werpen, maar heeft besloten om zich terug te trekken, zo meldde Sky Italia Dat gebeurde op het laatste moment, aangezien in Engeland op dinsdag de transfermarkt sluit. Als er voor die tijd geen club komt, zit Valdes vast aan United, waar hij op een zijspoor is beland.

Het complete bericht is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen over voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 teams van elf spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *