Update: Hoger beroep Marsman en FC Twente levert niks op ?>

Update: Hoger beroep Marsman en FC Twente levert niks op

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het meest recente nieuws over voetbal!

Bericht van VoetbalZone: Update: Hoger beroep Marsman en FC Twente levert niks op

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen via de site VoetbalZone. De titel van het uitgekomen bericht is Update: Hoger beroep Marsman en FC Twente levert niks op.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

FC Twente laat maandag weten dat het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal voor Nick Marsman niet geaccepteerd wordt. De 25-jarige doelman van de Tukkers ging zaterdag met rood van het veld in de wedstrijd tegen De Graafschap, die een 2-1 overwinning opleverde.

Marsman kon al na een half uur spelen gaan douchen, omdat Ed Janssen van mening was dat hij een overtreding beging op de doorgebroken Nathan Kabasele. FC Twente vindt dat Janssen onterecht rood uitdeelde en gaat dus niet akkoord met de schikking. De aanklager wilde Marsman één wedstrijd aan de kant hebben.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

De weigering van de schikking betekent dat FC Twente de zaak voor de tuchtcommissie wil laten komen. Die moet dan beoordelen of scheidsrechter Janssen inderdaad ten onrechte rood gaf aan Marsman.

Het complete artikel is na te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 teams van 11 sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *