Update: persconferentie na doodsbedreiging Vejinovic, KNVB keihard ?>

Update: persconferentie na doodsbedreiging Vejinovic, KNVB keihard

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: Update: persconferentie na doodsbedreiging Vejinovic, KNVB keihard

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen artikel is Update: persconferentie na doodsbedreiging Vejinovic, KNVB keihard.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Marko Vejinovic is door supporters van Feyenoord in zijn eigen huis met de dood bedreigd. Dat weet De Telegraaf. De clubleiding van Feyenoord reageert met afschuw op het incident.

"Het is verschrikkelijk en te zot voor woorden, maar het klopt helaas dat een speler zo zwaar is bedreigd", begint algemeen directeur Eric Gudde in de krant. In zijn ogen zijn ‘alle grenzen overschreden’. Het voorval had plaats op zaterdagavond, de avond voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag (0-2 verlies). De familie van Vejinovic, waaronder zijn echtgenote, is compleet ondersteboven van de bedreiging.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

"Dit is om echt ziedend over te worden. Mensen mogen teleurgesteld zijn en voor mijn part ook boos over hoe het team momenteel presteert. Maar dat rechtvaardigt nooit dat je in het privé-domein van spelers komt. Het is bovendien nog oerdom ook, want van dit soort belachelijke praktijken gaat de groep natuurlijk echt niet beter presteren", weet Gudde.

Het complete bericht is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *