Update: ‘Wijnaldum in gesprek met Engelsen voor volgende miljoenentransfer PSV’ ?>

Update: ‘Wijnaldum in gesprek met Engelsen voor volgende miljoenentransfer PSV’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel van bron VoetbalPrimeur: Update: ‘Wijnaldum in gesprek met Engelsen voor volgende miljoenentransfer PSV’

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is Update: ‘Wijnaldum in gesprek met Engelsen voor volgende miljoenentransfer PSV’.

Het artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Sunderland en Newcastle United voeren een verhitte strijd om de handtekening van Georginio Wijnaldum, meldt Sunday People. De boulevardkrant gelooft dat de aanvallende middenvelder van PSV ongeveer twintig miljoen euro moet kosten.

Verderop in het item van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Van de twee clubs zou Newcastle de beste papieren hebben. The Magpies hebben onlangs Steve McClaren, voormalig trainer van FC Twente, gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer en zijn van plan om aartsrivaal Sunderland te slim af te zijn. McClaren kent Wijnaldum nog uit zijn tijd in de Eredivisie en heeft de PSV-captain hoog zitten.

Het complete bericht is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee teams van 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *