‘Van Gaal bood ontslag al aan en vertrekt ongeacht resultaat tegen Chelsea’ ?>

‘Van Gaal bood ontslag al aan en vertrekt ongeacht resultaat tegen Chelsea’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het meest recente voetbalnieuws!

Bericht van VoetbalZone: ‘Van Gaal bood ontslag al aan en vertrekt ongeacht resultaat tegen Chelsea’

Vandaag is er een bericht uitgekomen op VoetbalZone. De titel van het uitgekomen bericht is ‘Van Gaal bood ontslag al aan en vertrekt ongeacht resultaat tegen Chelsea’.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Zoals verwacht domineert Louis van Gaal deze maandag de Engelse media. De coach van Manchester United staat al geruime tijd onder druk en na de 2-0 nederlaag bij Stoke City werd door velen verwacht dat Van Gaal ontslagen zou worden. De Nederlander zit echter nog steeds op zijn plek en neemt het maandagavond met zijn ploeg op tegen het Chelsea van Guus Hiddink.

Bij een volgende nederlaag zal het echt klaar zijn voor Van Gaal, daar zijn alle tabloids het maandag wel over eens. Volgens The Sun heeft algemeen directeur Edward Woodward na de wedstrijd tegen Chelsea een conference call met de familie Glazer (grootaandeelhouders van United), om een eventuele trainerswissel te bespreken. Mogelijk hoeft United echter zelf geen knoop door te hakken en besluit Van Gaal om de eer aan zichzelf te houden.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

De Daily Telegraph heeft begrepen dat de geplaagde coach sowieso van plan is om na de wedstrijd tegen Chelsea weg te gaan: of United nu wint, verliest of gelijk speelt. Van Gaal zou het vertrouwen dat hij de boel weer op de rit krijgt missen. Volgens The Times heeft de trainer na de thuisnederlaag tegen Norwich City al zijn ontslag aangeboden, maar dit zou destijds niet zijn geaccepteerd door de clubleiding.

Het volledige item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 ploegen van elf spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *