‘Erg verstandig dat hij ermee stopte’ ?>

‘Erg verstandig dat hij ermee stopte’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van VoetbalZone: Van Gaal haalt opgelucht adem: ‘Erg verstandig dat hij ermee stopte’

Er is vandaag een bericht uitgekomen via VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde bericht is Van Gaal haalt opgelucht adem: ‘Erg verstandig dat hij ermee stopte’.

Het voetbal bericht dat is verschenen begint als volgt:

De ziekenboeg van Manchester United is vol en donderdag kreeg manager Louis van Gaal een nieuwe tegenslag. Anthony Martial haakte voorafgaand aan het Europa League-duel met FC Midtjylland geblesseerd af met een spierblessure. Van Gaal kan opgelucht ademhalen: de coach laat weten dat de blessure van de Franse aanvaller niet ernstig is.

“Het is zijn eerste spierblessure sinds hij bij onze club is. Hij was slim en verstandig om uit te stappen. Het is geen scheur, het is gewoon een stijve hamstring. Het is niet ernstig”, legt Van Gaal uit aan BT Sport.

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

“Misschien is hij ook wel moe. Hij is nog maar twintig jaar oud en hij heeft alle wedstrijden gespeeld. Zo vreemd is het dus niet. Ik vind het mooi om te zien dat hij er zelf mee stopte. Dat was zeer verstandig”, zegt Van Gaal. Of Martial zondag inzetbaar is in de kraker tegen Arsenal, blijft echter de vraag.

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Geen fan van voetbal? Beoefen een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld basketbal, hockey of hardlopen. De laatstgenoemde is een activiteit waarmee je makkelijk kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je verschillende schema's volgen, maar populairste is Evy. Als je gaat Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer lopen!. Door te trainen door middel van interval training kun je vlot je conditie opbouwen, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens kilo's gaat verliezen! Deze sport kan je natuurlijk ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *