Van Gaal laat zondagmiddag mogelijk weer United-tiener debuteren ?>

Van Gaal laat zondagmiddag mogelijk weer United-tiener debuteren

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het meest recente voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: Van Gaal laat zondagmiddag mogelijk weer United-tiener debuteren

Vandaag is er een bericht uitgekomen via VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde artikel is Van Gaal laat zondagmiddag mogelijk weer United-tiener debuteren.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

RoShaun Williams maakt zondag mogelijk zijn officiële debuut voor Manchester United. De pas zeventienjarige centrumverdediger maakt deel uit van de wedstrijdselectie van Louis van Gaal voor het duel met West Ham United in de kwartfinales van de FA Cup.

Het is de eerste keer dat Williams een oproep van Van Gaal krijgt. De tiener maakt sinds zijn negende al deel uit van de jeugdopleiding van the Mancunians en was eerder aanvoerder van Manchester United Onder-18.

Verderop in het item van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Alle ogen zullen vandaag zijn gericht op Van Gaal, die Manchester United weer aan de praat leek te hebben gekregen. Na vier opeenvolgende overwinningen ging de ploeg echter twee keer op rij onderuit, in competitieverband tegen West Bromwic Albion (1-0) en in de Europa League tegen aartsrivaal Liverpool (2-0).

Het volledige item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *