‘FC Twente kondigt na veiligstellen licentie terugkeer van favoriet aan’ ?>

‘FC Twente kondigt na veiligstellen licentie terugkeer van favoriet aan’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: ‘FC Twente kondigt na veiligstellen licentie terugkeer van favoriet aan’

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is ‘FC Twente kondigt na veiligstellen licentie terugkeer van favoriet aan’.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Jan van Halst was in het verleden speler van FC Twente en was er na zijn actieve loopbaan werkzaam als algemeen directeur en manager algemene zaken, tot grote waardering van de mensen binnen en rond FC Twente. In december 2011 trok de oud-prof de deur achter zich dicht. Een terugkeer was niet aan de orde, zo maakte hij een week geleden duidelijk.

Volgens de vrijdageditie van TC Tubantia is Van Halst echter wel degelijk in beeld om weer bij FC Twente aan de slag te gaan. De 46-jarige oud-voetballer, zeer geliefd onder een groot deel van de aanhang, is de beoogde nieuwe commercieel en technisch directeur, zodra de landskampioen van 2010 de licentie heeft veiliggesteld. Hij is momenteel analist bij FOX Sports en verder werkzaam voor Lagardère, een bedrijf dat onder meer gespecialiseerd is in sportmanagement.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

FC Twente krijgt pas op maandag 9 mei, dus na het einde van de lopende competitie, uitsluitsel van de licentiecommissie. Het plan is dat Onno Jacobs na 1 mei in dienst van de club blijft als financieel directeur. Ted van Leeuwen gaat verder als technisch manager, met Van Halst boven zich.

Het complete item is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *