‘Opvallende ‘transfer’ van Twente aanstaande ?>

‘Opvallende ‘transfer’ van Twente aanstaande

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Bericht afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘Opvallende ‘transfer’ van Twente aanstaande: Van Halst terug als boegbeeld’

Vandaag is er een bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde artikel is ‘Opvallende ‘transfer’ van Twente aanstaande: Van Halst terug als boegbeeld’.

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Jan van Halst staat in de startblokken om de nieuwe commercieel en technisch directeur van FC Twente te worden. Dat meldt TC/Tubantia. De krant schrijft op vrijdagochtend dat Van Halst wordt binnengehaald als boegbeeld van de club op het moment dat de licentie is veiliggesteld.

Van Halst is nu werkzaam voor Lagardère Sports, dat zich richt op marketing, sponsoring, hospitality, mediarechten en sportmanagement. Ook is hij analist voor FOX Sports. Twente hoopt echter al langer dat Van Halst terugkeert. Hij was niet alleen speler van de club, maar ook manager algemene en commerciële zaken. Die functie bekleedde hij tot medio 2011, waarna hij brak met de toenmalige voorzitter Joop Munsterman.

In het vervolg van het bericht van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Nadat Munsterman vertrok, werd de roep om de terugkeer van Van Halst steeds luider. Hij was de voorbije tijd al als technisch adviseur bezig. Opvallend is de nieuwe aanstelling van Van Halst wel, aangezien Ted van Leeuwen momenteel de technisch manager is. Hij heeft een doorlopend contract, maar krijgt straks Van Halst boven zich. Van Halst en FC Twente wilden niet reageren op de geruchten. Overigens zal interim-directeur Onno Jacobs nog een jaar aanblijven.

Het complete item is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee teams van elf sporters moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *