Van Persie opnieuw voor splitsing: "Dan ben je heel nerveus, slaap je er niet van" ?>

Van Persie opnieuw voor splitsing: "Dan ben je heel nerveus, slaap je er niet van"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Van Persie opnieuw voor splitsing: "Dan ben je heel nerveus, slaap je er niet van"

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde bericht is Van Persie opnieuw voor splitsing: "Dan ben je heel nerveus, slaap je er niet van".

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Robin van Persie weigert energie te verspillen aan de geruchten die rond hem circuleren. Louis van Gaal kan hem volgend seizoen geen basisplek garanderen bij Manchester United.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Van Persie zou daarom denken aan een vertrek, maar ondanks een constante geruchtenstroom weerspreekt de spits dat. "Ik zie het simpel: ik heb gewoon nog een jaar contract bij United. Er zijn zoveel speculaties, ik doe er niet aan mee. Ik heb er geen invloed op. De ene dag ga ik daar spelen, dan weer daar, daarna daar, daar of daar. Ik wacht gewoon af", zegt hij tegen Voetbal International.

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *