Van Rhijn en Tannane praten verder met Galatasaray, Donk in januari gekeurd ?>

Van Rhijn en Tannane praten verder met Galatasaray, Donk in januari gekeurd

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Item afkomstig van VoetbalZone: Van Rhijn en Tannane praten verder met Galatasaray, Donk in januari gekeurd

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Van Rhijn en Tannane praten verder met Galatasaray, Donk in januari gekeurd.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Als het aan Galatasaray ligt, krijgt Wesley Sneijder gezelschap van drie landgenoten bij de topclub uit Istanbul. Cim Bom is druk bezig met de komst van Ryan Donk, Ricardo van Rhijn en Oussama Tannane en de transfer van eerstgenoemde lijkt het eerst te zullen worden afgerond. Galatasaray en Kasimpasa hebben een mondeling akkoord bereikt over een transfersom.

Donk zal, wanneer de afspraken op papier zijn gezet, voor ruim anderhalf miljoen euro de overstap maken. Hij gaat voor 2,5 jaar tekenen en zal volgens De Telegraaf in januari medisch gekeurd worden. Normaal gesproken zal hij op 2 januari bij zijn nieuwe club beginnen; Van Rijn en Tannane lijken die datum niet te gaan halen.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Galatasaray schijnt het met Ajax eens te zijn over een transfersom voor Van Rhijn (twee miljoen euro plus anderhalf miljoen aan mogelijke bonussen, plus een doorverkooppercentage), terwijl er nog wordt gesproken met Heracles Almelo over Tannane. Galatasaray zou 2,5 miljoen euro willen betalen, terwijl Heracles-voorzitter Jan Smit op 3 miljoen euro aast.

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *