Hilariteit en chagrijn om stropdassen strikken bij PSV ?>

Hilariteit en chagrijn om stropdassen strikken bij PSV

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalCentraal: VIDEO: Hilariteit en chagrijn om stropdassen strikken bij PSV

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalCentraal. De naam van het uitgekomen artikel is VIDEO: Hilariteit en chagrijn om stropdassen strikken bij PSV.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Voor PSV stond er donderdag een ‘shopuitje’ op het programma. In het centrum van Eindhoven mocht een groot deel van de selectie en staf het pak van de club passen. Het strikken van de stropdassen zorgde echter voor de nodige problemen.

Stijn Schaars was een van de weinige die de stropdas zonder problemen in elkaar strikte. De middenvelder vindt dat niet gek. "Ik heb er ook de leeftijd voor, hé?", reageert Schaars met een knipoog.

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalCentraal wordt het volgende verteld:

De problemen die de rest van de selectie ondervond, zorgde zowel voor chagrijnige als voor lachende gezichten. Gelukkig hielp teammanager Mart van den Heuvel in veel gevallen de spelers uit de brand.

Het complete item is na te lezen op de website van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *