Voormalig Feyenoorder duikt op bij Man United voor proefperiode ?>

Voormalig Feyenoorder duikt op bij Man United voor proefperiode

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Bericht van VoetbalZone: Voormalig Feyenoorder duikt op bij Man United voor proefperiode

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde artikel is Voormalig Feyenoorder duikt op bij Man United voor proefperiode.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

De loopbaan van Liandro Martis zou wel eens een erg opvallende wending kunnen krijgen. De international van Curacao speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en voor Jong Willem II, maar een doorbraak op de Nederlandse velden zat er niet in. Nu is Martis op proef bij een van de grootste clubs ter wereld: hij probeert een contract in de wacht te slepen bij Manchester United.

De twintigjarige Martis was vorige maand op proef bij Oldham Athletic en maakte een geweldig doelpunt in de oefenwedstrijd tegen Preston North End. Scouts van Manchester United waren diep onder de indruk en nodigden Martis uit voor een stage op Carrington. Volgens de Manchester Evening News heeft landskampioen Leicester City ook belangstelling.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

Oldham heeft Martis al een contract aangeboden, maar de vleugelaanvaller wil nu eerst kijken of hij bij United of Leicester aan de slag kan. “Ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten”, zegt de dribbelaar. “Ik heb een paar wedstrijden gespeeld om weer in het ritme te komen en heb het goed gedaan. Oldham heeft me een contract aangeboden en we zijn nu al twee weken met elkaar in gesprek.”

Het volledige item is na te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf atleten moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *