Voormalig spits van Feyenoord staat voor avontuur in Oekraïne ?>

Voormalig spits van Feyenoord staat voor avontuur in Oekraïne

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: Voormalig spits van Feyenoord staat voor avontuur in Oekraïne

Er is vandaag een bericht uitgekomen via de site VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Voormalig spits van Feyenoord staat voor avontuur in Oekraïne.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Guyon Fernandez gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Stal Dniprodzerzhynsk, de huidige nummer acht van de hoogste afdeling van Oekraïne. De 29-jarige aanvaller zat sinds zijn vertrek bij Perth Glory in januari zonder club.

Fernandez liet zijn contract bij de Australiërs begin januari ontbinden en ging daarna op proef bij Aberdeen, maar die club uit Schotland besloot hem geen contract te laten tekenen. Fernandez kwam eerder uit voor Feyenoord, NAC Breda, PEC Zwolle, Excelsior en ADO Den Haag.

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Stal Dniprodzerzhynsk wordt overigens getraind door Erik van der Meer, een 48-jarige Nederlander. Hij was eerder werkzaam bij Frenz United, Metallurg Donetsk, Al-Shamal, Al-Ahli, DOVO, VV SHO, RBC Roosendaal en FC Utrecht.

Het volledige artikel is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *