De Visser vol onbegrip: ‘Waarom belt Ajax niet eens aan bij die Spanjaard?’ ?>

De Visser vol onbegrip: ‘Waarom belt Ajax niet eens aan bij die Spanjaard?’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalPrimeur: De Visser vol onbegrip: ‘Waarom belt Ajax niet eens aan bij die Spanjaard?’

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is De Visser vol onbegrip: ‘Waarom belt Ajax niet eens aan bij die Spanjaard?’.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Piet de Visser is niet bepaald onder de indruk van de huidige generatie Oranje-talenten. De meesterscout van Chelsea denkt dat veel spelers uit de Nederlandse competitie simpelweg tekort komen voor de Europese top. 

"Ik kijk naar alle wedstrijden hè. Hier, Riechedly Bazoer, Ajax-NEC, zes minnetjes. Allemaal balletjes terug. Bah. Het gat met de rest van Europa is gewoon te groot. Er doen twee spelers uit de Eredivisie mee op het EK. Ze zijn in slaap gesukkeld", aldus De Visser in gesprek met Voetbal International. 

In het vervolg van het item van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

"Als de trainers dat niet begrijpen, moeten de spelers zelf maar opstaan. Voor zichzelf gaan vrezen. Investeren. Maar ja, jongens als Robin van Persie en Stefan de Vrij werden op het matje geroepen, omdat ze voor zichzelf trainden. Dat geloof je toch niet?"

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 ploegen van 11 atleten moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *