‘Ik vind voetballen nog leuk, maar wil er nog even goed over nadenken’ ?>

‘Ik vind voetballen nog leuk, maar wil er nog even goed over nadenken’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalZone: ‘Ik vind voetballen nog leuk, maar wil er nog even goed over nadenken’

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘Ik vind voetballen nog leuk, maar wil er nog even goed over nadenken’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Ramon Zomer is bezig aan zijn veertiende seizoen als prof en heeft dit seizoen een vaste plek verworven in de verdediging van Heracles Almelo. Zijn contract loopt op 30 juni ten einde en Zomer weet nog niet of hij ook een nieuw seizoen in wil gaan. De net 33 jaar geworden stopper wil op zich wel door, maar hij heeft ook bezigheden naast het veld.

“Ik ben naast voetballer ook eigenaar van een sportschool en dat maakt de keuze lastig”, legt Zomer uit in gesprek met TwenteSport. Het is niet zozeer lastig te combineren, zegt de ervaren pion van Heracles, maar hij is wel een stuk drukker dan voorheen. “Ik vind het voetballen nog leuk, maar ik wil er de komende tijd nog even goed over nadenken.”

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Zomer begon zijn profloopbaan in 2002 bij FC Twente en bleef daar tot 2008. Daarna verhuurde de club hem twee seizoenen aan NEC en vervolgens bleef Zomer nog een jaar in Nijmegen. Na drie seizoenen bij sc Heerenveen keerde hij in de zomer van 2014 terug in het oosten, bij Heracles. Hij vormt daar samen met Bram Castro, Mark-Jan Fledderus en Bas Sibum de groep ‘ervaren rotten’.

Het complete artikel is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *