Wildplassen levert buitenspeler een schorsing van vijf wedstrijden op ?>

Wildplassen levert buitenspeler een schorsing van vijf wedstrijden op

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van VoetbalZone: Wildplassen levert buitenspeler een schorsing van vijf wedstrijden op

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is Wildplassen levert buitenspeler een schorsing van vijf wedstrijden op.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Adi Yussuf is door de Engelse voetbalbond geschorst voor vijf wedstrijden en dat is niet omdat hij een ernstige overtreding heeft gemaakt. De vleugelspeler van Mansfield Town voelde tijdens zijn warming-up om in te vallen in de wedstrijd tegen Plymouth Argyle in februari hoge nood en trok zich even terug achter de tribune, om te urineren. De FA kreeg daar lucht van en besloot om in te grijpen.

Zijn trainer is zoals verwacht niet te spreken over de schorsing: “We zijn erg teleurgesteld door de lengte van de schorsing die hij heeft gekregen. Hoewel de club dit soort dingen niet vergoelijkt, is Adi door een steward en een aantal wisselspelers van Plymouth Argyle op deze plek gewezen, waar hij zijn behoefte kon doen. Dit was achter de tribune en buiten het zicht van het publiek”, vertelt Adam Murray op de website van zijn club, die op het derde Engelse niveau actief is.

In het vervolg van het artikel van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

“Adi was op dat moment een wisselspeler en hij was bezig met zijn warming-up bij de achterlijn . Bovendien waren de toiletten een behoorlijk eind weg. We willen geen excuus zoeken voor zijn daden, maar hij volgde de instructies van drie werknemers van Plymouth in een stadion waar hij niet bekend was”, sluit Murray zijn tirade af. Yussuf heeft naast de schorsing ook nog een boete van zo’n negenhonderd euro gekregen.

Het volledige artikel is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 teams van elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *