Willem II en FC Utrecht spitsen oren: Van Weert gratis op te halen ?>

Willem II en FC Utrecht spitsen oren: Van Weert gratis op te halen

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van VoetbalPrimeur: Willem II en FC Utrecht spitsen oren: Van Weert gratis op te halen

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde bericht is Willem II en FC Utrecht spitsen oren: Van Weert gratis op te halen.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Tom van Weert gaat na dit seizoen voor een andere club spelen. De 25-jarige spits heeft bij Excelsior een aflopend contract en heeft besloten om na dit seizoen transfervrij te vertrekken.

Speler en club gaan daarom niet met elkaar in gesprek over een nieuwe verbintenis, zo meldt Voetbal International. Van Weert wordt de laatste maanden veelvuldig met andere Eredivisie-clubs in verband gebracht, maar de aanvaller is nog met geen enkele andere club in gesprek.

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

“Ik wil me nu puur richten op het maken van doelpunten voor Excelsior. Ik wil mijn periode bij deze club namelijk goed afsluiten. En dat is met handhaving in de Eredivisie”, aldus Van Weert tegen VI. Willem II en FC Utrecht dongen al naar de diensten van de spits. Waar hij gaat spelen? “Ik laat het allemaal wel op me afkomen. Maar ik heb de overtuiging dat er wel een mooie club komt wanneer ik goed blijf presteren.”

Het complete bericht is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten over voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen van 11 atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Voetbal niet je ding? Ga hardlopen!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld tennis, korfbal of hardlopen. De laatstgenoemde is een sport waarmee je eenvoudig kunt beginnen. Als je wil beginnen met hardlopen kun je verschillende trainingsschema's volgen, maar populairste is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer hardlopen!. Door te trainen door middel van interval training kun je vlot je conditie verbeteren, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens kilo's gaat verliezen! Deze methode kan je natuurlijk ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *