Woensdag gepasseerde Maher opgenomen in selectie van Jong PSV ?>

Woensdag gepasseerde Maher opgenomen in selectie van Jong PSV

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: Woensdag gepasseerde Maher opgenomen in selectie van Jong PSV

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is Woensdag gepasseerde Maher opgenomen in selectie van Jong PSV.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Adam Maher is opgenomen in de selectie van Jong PSV voor het competitieduel met Achilles’29 van vrijdagavond. De middenvelder krijgt daarmee de kans om minuten te maken, nadat hij afgelopen woensdag niet tot de groep behoorde die hoofdcoach Phillip Cocu samenstelde voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

Het is een veeg teken voor de 22-jarige Maher, die bij de selectie van coach Pascal Jansen is gehaald omdat PSV Onder-19 deze week uitkwam in de UEFA Youth League tegen AS Roma. Een aantal jonge talenten is nog niet hersteld van die ontmoeting en kan zodoende niet in actie komen tegen de Groesbekers. Ook andere A-selectiespelers als Luuk Koopmans, Simon Poulsen, Menno Koch en Jordy de Wijs staan Jansen tot zijn beschikking.

In het vervolg van het item van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Ook Nicolai Laursen is weer van de partij. De Deen, die onlangs nog zijn contract verlengde, raakte aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd en stond maandenlang buitenspel. Voor het eerst sinds zijn enkelblessure is hij weer van de partij bij Jong PSV. Laursen maakte tot nog toe slechts 25 minuten.

Het volledige artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *