‘De woorden van Johan wereldwijd gerespecteerd’ ?>

‘De woorden van Johan wereldwijd gerespecteerd’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: Suarez lyrisch over Cruijff: ‘De woorden van Johan wereldwijd gerespecteerd’

Er is vandaag een bericht uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde artikel is Suarez lyrisch over Cruijff: ‘De woorden van Johan wereldwijd gerespecteerd’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Johan Cruijff heeft tijdens zijn periode als trainer van FC Barcelona bepaalde aspecten ingebracht die nu nog steeds worden gebruikt bij de Catalanen. Dat stelt Luis Suarez. 

"Iedereen weet wat Johan heeft betekend voor de club. In zijn hoedanigheid als speler en trainer", vertelt Suarez aan Helden. "Hij heeft geschiedenis geschreven. Hij heeft de speelstijl van het team veranderd. Hij was geweldig als trainer van het Dream Team. Iedereen was dol op hem. Pep (Guardiola, red.) heeft daarna aan bepaalde dingen vastgehouden."

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Volgens de Uruguayaan zijn bepaalde aspecten van Cruijff nog steeds zichtbaar in de huidige speelstijl van FC Barcelona. "De huidige trainer (Luis Enruique, red.) heeft dat ook gedaan. Hij heeft de club iets nagelaten. Johan heeft zijn stempel op deze club gedrukt, als speler en trainer. En de woorden van Johan worden nog steeds wereldwijd gerespecteerd. 

Het complete artikel is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee teams van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *