‘Zaakwaarnemer Mourinho en Manchester United hebben reeds contact’ ?>

‘Zaakwaarnemer Mourinho en Manchester United hebben reeds contact’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Item afkomstig van VoetbalZone: ‘Zaakwaarnemer Mourinho en Manchester United hebben reeds contact’

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen op VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde bericht is ‘Zaakwaarnemer Mourinho en Manchester United hebben reeds contact’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Louis van Gaal wil zijn trainersloopbaan niet afsluiten met een ontslag, maar dan zullen de resultaten van Manchester United toch snel beter moeten worden. Zaterdag werd er nog in eigen huis verloren van Norwich City en volgens The Guardian heeft Van Gaal nu nog twee wedstrijden om zijn baan te redden, terwijl de Daily Mirror het zelfs op een duel houdt. José Mourinho staat al klaar om het stokje over te nemen van de Nederlander.

Mourinho werd afgelopen donderdag ontslagen bij Chelsea, maar in een statement maakte zijn management al snel duidelijk dat de coach niet van plan is om een rustperiode in te lassen. Mourinho wil snel weer aan het werk en misschien krijgt hij die kans wel bij United, dat na het afscheid van Sir Alex Ferguson ook al eens aan the Special One dacht. De Engelse recordkampioen ging echter in zee met David Moyes en dat was een ongelukkige keuze.

In het vervolg van het artikel oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Volgens verschillende media is Mourinho nu weer in beeld bij United, dat nu al zes wedstrijden op rij niet meer heeft gewonnen en zeer teleurstellend voetbal laat zien. Het Portugese medium Diario Noticias claimt zelfs dat er al contact is geweest tussen Jorge Mendes (de zaakwaarnemer van Mourinho) en United, om het te hebben over een mogelijke samenwerking. Van Gaal lijkt nu dus echt te moeten vrezen voor het einde van zijn avontuur in de Premier League.

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *