‘Zeer invloedrijke stroming bij Feyenoord is het zat en wil ander type’ ?>

‘Zeer invloedrijke stroming bij Feyenoord is het zat en wil ander type’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel van VoetbalZone: ‘Zeer invloedrijke stroming bij Feyenoord is het zat en wil ander type’

Zojuist is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is ‘Zeer invloedrijke stroming bij Feyenoord is het zat en wil ander type’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

De dagen van Martin van Geel als technisch directeur bij Feyenoord lijken geteld. Een paar dagen geleden bracht FOX Sports reeds naar buiten dat de club in de dagen na de bekerfinale waarschijnlijk bekendmaakt dat Van Geel vertrekt en het Algemeen Dagblad onderstreept die zienswijze nu. Men zegt dat er niet veel draagvlak meer is voor de technisch directeur in Rotterdam-Zuid.

De voorbije maanden is het vertrouwen in Van Geel flink gedaald. De investeerdersgroep Vrienden van Feyenoord (VvF) is uitgekeken op de directeur en een ‘zeer invloedrijke stroming’ binnen de club is van mening dat Van Geels contract moet worden vernietigd. Er zou behoefte zijn aan een ander type. Met name het feit dat hij niet veel deed na de verkoop van Jordy Clasie wordt hem naar verluidt aangerekend.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

De middenvelder bracht miljoenen in het laatje voor Feyenoord, maar Van Geel haalde een paar spelers uit de Eredivisie met daarnaast nog Simon Gustafson. Bovendien stoort het velen dat er bij Jong Feyenoord met regelmaat voor kapitalen in het veld staat. Het zou nu wachten zijn tot president-commissaris Gerard Hoetmer bevestigt dat Van Geel weg moet.

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen over voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf sporters moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *