Zivkovic en Andersen moeten vrezen na mededeling Ajax over beloftenploeg ?>

Zivkovic en Andersen moeten vrezen na mededeling Ajax over beloftenploeg

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Artikel van bron VoetbalPrimeur: Zivkovic en Andersen moeten vrezen na mededeling Ajax over beloftenploeg

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Zivkovic en Andersen moeten vrezen na mededeling Ajax over beloftenploeg.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Ajax heeft de selectie van de beloftenploeg voor komend seizoen bekendgemaakt. Daar zitten enkele opvallende namen tussen. Onder andere is de nieuwe assistent-trainer bekend en komt een drietal talentvolle jeugdspelers vervroegd over.

George Ogararu wordt de rechterhand van trainer Marcel Keizer, meldt Ajax via de officiële kanalen. Het tweetal volgt de naar Reading vertrokken Jaap Stam en Andries Ulderink op. Zij gaan in het nieuwe seizoen aan de slag met Jong Ajax, waar ook Talent van de Toekomst Matthijs de Ligt, Carel Eiting en Deyovaisio Zeefuik toe behoren. De drie komen over van de A-junioren, waar ze op papier nog een jaar voor mogen spelen.

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Andere opvallende namen in de selectie van Jong Ajax zijn die van teruggekeerde huurlingen. Voor Lucas Andersen, Queensy Menig en Sheraldo Becker lijkt daarmee geen toekomst in Amsterdam. Dat geldt eveneens voor Richairo Zivkovic. Ook hij behoort tot de Jong Ajax-selectie.

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 ploegen van 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *