Vitesse speelt oefenduel: "Zo’n wedstrijd zullen we wel krijgen" ?>

Vitesse speelt oefenduel: "Zo’n wedstrijd zullen we wel krijgen"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het heetste voetbalnieuws!

Item van bron VoetbalCentraal: Vitesse speelt oefenduel: "Zo’n wedstrijd zullen we wel krijgen"

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via VoetbalCentraal. De titel van het uitgekomen artikel is Vitesse speelt oefenduel: "Zo’n wedstrijd zullen we wel krijgen".

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Vitesse heeft met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Tsjechische Sparta Praag. Trainer Peter Bosz vond het een leerzame ervaring. "Dit was niet typisch een vriendschappelijk potje."

"We speelden een bruikbare pot waarin we fysiek vol aan de bak konden", constateert Bosz op de clubwebsite. " Zij zaten er bovenop en dat maakte het voor ons een leerzame wedstrijd."

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalCentraal wordt onder andere beschreven:

Nadat de Arnhemmers in de play-offs Europees voetbal veilig stelden, keek Bosz alvast vooruit. "We zullen zo’n wedstrijd over twee weken ook wel in de Europa League krijgen. Dit was niet typisch een vriendschappelijk potje."

Het complete bericht is na te lezen op de website van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *