‘Zorgelijke situatie’: "Niet representatief" ?>

‘Zorgelijke situatie’: "Niet representatief"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: ‘Zorgelijke situatie’ na debacle Ajax voor ‘Feyenoord’: "Niet representatief"

Zojuist is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen artikel is ‘Zorgelijke situatie’ na debacle Ajax voor ‘Feyenoord’: "Niet representatief".

Het artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Het gaat niet goed met Ajax, zoveel is wel duidelijk na de zoveelste matige vertoning dit seizoen. Op zondag kwam Roda JC Kerkrade in de slotfase langszij (2-2) en Davy Klaassen baalt daarvan.

De Ajax-middenvelder keerde tegen Roda terug na een blessure, maar luisterde zijn rentree niet op met een zege. Klaassen werd flink gemist bij Ajax; komt het dan daardoor dat Ajax minder presteert? "Daar geloof ik niet in. Kan ook nooit een excuus zijn. Wij hebben genoeg spelers om mijn afwezigheid op te vangen", zegt Klaassen in het Algemeen Dagblad.

In het vervolg van het artikel van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

"Vooral de tweede helft waren we het compleet kwijt. Dan ga je wel door de ondergrens ja", vervolgt de speler, die vertrouwen heeft dat Ajax de titel nog pakt. Waarom? "Omdat deze wedstrijd niet representatief is voor het seizoen. We hebben echt wel genoeg overtuigende overwinningen geboekt waar we ons aan vast kunnen houden."

Het volledige bericht is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams van elf sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *